Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Окупанти 11 разів порушили "тишу", поранено військовослужбовця ЗСУ

12 січня, 09:10

За минулу добу російські найманці на Донбасі 11 разів порушили режим припинення вогню, поранений один військовослужбовець ЗС України, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, 12 січня, в районі проведення Операції об'єднаних сил було зафіксовано одинадцять порушень режиму припинення вогню. В результаті обстрілу один військовослужбовець зі складу об'єднаних сил отримав осколкове поранення. Стан здоров'я воїна задовільний", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС у соцмережі Фейсбук у середу вранці.

Більшість з обстрілів відбувалися в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". З мінометів 82-го калібру і стрілецької зброї найманці вели вогонь в бік українських позицій неподалік Пісків і Водяного, що біля Донецька. Поблизу Пісків противник також відкривав вогонь з гранатометів різних систем.

У передмісті Авдіївки найманці відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї, поблизу Красногорівки - зі станкових протитанкових гранатометів, а неподалік Верхньоторецька - з великокаліберних кулеметів.

Поруч з населеним пунктом Водяне, що на Приазов'ї, і Павлополем, противник відкривав вогонь з ручних протитанкових гранатометів, а неподалік Водяного - з автоматичних станкових гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" недалеко від населеного пункту Золоте-4 противник вів вогонь з автоматичного станкового та ручного протитанкового гранатометів і стрілецької зброї.

Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомили представникам ОБСЄ.

"З початку поточної доби, 13 січня, в районі проведення Операції об'єднаних сил порушень режиму припинення вогню не зафіксовано", - додали в штабі.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати