Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Україна та ОАЕ активізують спільні зусилля у боротьбі з коронавірусом, - Зеленський

13 квітня, 22:30
Фото: Reuters

Відбулася телефонна розмова Президента України Володимира Зеленського зі Спадкоємним принцом емірату Абу-Дабі Об’єднаних Арабських Еміратів шейхом Мухаммадом бін Заїдом Аль Нагаяном.

Глава Української держави подякував еміратській стороні за гуманітарну допомогу – високоякісні засоби захисту для медичних працівників, а також за сприяння у поверненні тисяч українських громадян з ОАЕ та інших країн світу, повідомляє пресслужба Офісу Президента.

«Щиро дякую за гуманітарну допомогу українським медикам для боротьби з поширенням коронавірусу, яка врятує не одне людське життя. Об’єднані Арабські Емірати показують приклад ефективної боротьби з пандемією», – наголосив Володимир Зеленський.

Президент висловив пропозицію активізувати спільні зусилля України та ОАЕ у боротьбі з поширенням коронавірусної хвороби у світі.

Окремо співрозмовники обговорили перспективи торговельно-економічної та інвестиційної співпраці, зокрема у сфері сільського господарства, розбудови дорожньої та медичної інфраструктури в Україні.

«Коронавірус не повинен зруйнувати міжнародну торгівлю та економічні зв’язки між країнами. Для України критично важлива розбудова інфраструктури – передусім сучасних лікарень та якісних доріг. Після коронавірусу життя продовжиться, і ми можемо планувати інвестиції вже зараз», – зазначив Президент України.

 




  
  

  
  

  

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати