Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Екс-заступника голови "Укргазвидобування" випустили під заставу 3 млн

13 серпня, 15:09
Фото RFE/RL

Під заставу 3 мільйони гривень вийшов зі слідчого ізолятора колишній перший заступник голови правління ПАТ "Укргазвидобування", а нині бізнесмен Олексій Тамразов. Про це у понеділок, 13 серпня, повідомив його адвокат Микола Ореховський, передає "Укрінформ".

"Олексій Тамразов сьогодні вийшов під заставу три мільйони гривень. Гроші внесли друзі", - сказав він.

Ореховський додав, що в Апеляційному суді міста Київ уже оскаржено рішення Печерського райсуду від 10 серпня, відповідно до якого Тамразову було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

"Те рішення, на підставі якого Тамразова було поміщено до СІЗО, вже оскаржене в Апеляційному суді. Це рішення складалося лише з резолютивної частини, у ньому не було мотивувальної частини, як це вимагає Кримінально-процесуальний кодекс. У рішенні невмотивовано причини обмеження свободи Тамразова", - зазначив адвокат.

Нагадаємо, правоохоронці затримали на хабарі колишнього першого заступника голови правління ПАТ "Укргазвидобування" Тамразова. Генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що Тамразов був затриманий при спробі дати неправомірну вигоду в розмірі 200 тис. дол. прокурору ГПУ за сприяння у знятті арешту з майна у кримінальному провадженні, пов'язаному з діяльністю злочинної організації колишнього президента Віктора Януковича.

Олексій Тамразов займав посаду першого заступника голови правління ПАТ "Укргазвидобування" з 2010 по березень 2014 року. Також Тамразов є власником видання Insider.

Читайте також - «Розвиток медіа – питання економіки»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати