Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

В Україні оновили розподіл на карантинні зони

13 серпня, 22:32

В Україні змінили поділ на карантинні зони, включивши до “червоної” деякі райони та міста у Львівській, Івано-Франківській, Рівненський та Одеській областях.

Про це сказав міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час онлайн-брифінгу за результатами засідання Комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо встановлення рівнів епідемічної безпеки поширення СOVID-19, повідомляє Укрінформ.

"Червоний рівень у нас встановлений в Івано-Франківській області - Городенківський та Косівський райони. Також червоний рівень встановлений у місті Самбір Львівської області, в місті Біляївка Одеської області, в Рівненській області - міста в Костопільському та Рівненському районі. Також червоний рівень встановлено в Кіцманському районі Чернівецької області", - сказав Степанов.

Він додав, що до переліку регіонів станом на 12 серпня із значним поширенням СOVID-19 відноситься місто Київ, Волинська область, Закарпатська область, Івано-Франківська область, Львівська область, Одеська область, Рівненська область, Тернопільська область, Харківська область, Чернівецька область.

За його інформацією, столиця України, яка раніше була у “зеленій” зоні, перейшла до “жовтої” зони.




  
  

  
  

  

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати