Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У межах Kyiv Media Week 2017 відбудеться конференція "Телебачення як Бізнес"

13 вересня, 16:07
Постер KYIV MEDIA WEEK 2017

Конференцію «Телебачення як Бізнес» 2017, що пройде 21 вересня в рамках  медіа-форуму KYIV MEDIA WEEK традиційно відкриє Саміт медіалідерів за участю керівників найбільших медіагруп і каналів України: Олександра Богуцького (ICTV), Ганни Безлюдної (Inter Media Group), Олександра Ткаченка (1 + 1 Media), Євгена Лященка (Медіа Група Україна), Сергія Созановського (FILM. UA Group) і Влада Ряшина (Star Media).

Медіалідери поділяться позитивною динамікою виробництва власного контенту і його успіхом на світовому ринку, розкажуть про найбільш гострі питання індустрії та шляхи їх вирішення, поділяться експертною думкою щодо актуальних державних, індустріальних і соціальних ініціатив в медіа сфері. Також будуть порушені питання боротьби з піратством, фінансового управління, поліпшення доступності мовлення і посилення інформаційної безпеки.

Друга секція конференції буде присвячена нагальним проблемам, успіхам і тенденціям рекламного ринку. Панельна дискусія: «Активність рекламного ринку України, тенденції та прогнози» в цьому році пройде в оновленому форматі, зібравши під модерацією Генерального директора «Publicis Groupe Ukraine» Олега Попенка експертні думки керівників найбільших сейлз-хаусів і рекламних агенцій.

В рамках третьої секції на основі реальних кейсів будуть розглянуті історії успіху вітчизняних комедійних ТВ проектів, новинних служб, а також детально описані основні виклики і проблеми, які виникають на їхньому шляху. Окрема дискусія буде присвячена питанню розвитку відносин медіагруп з ринком PayTV.

Детально ознайомитися з програмою конференції і зареєструватися можна на офіційній сторінці заходу.

Нагадаємо, KYIV MEDIA WEEK 2017 відбудеться 18-22 вересня в готелі Hyatt Regency Kyiv (вул. Алли Тарасової, 5). З детальною програмою та датами заходів можна ознайомитися на офіційному сайті медіа-форуму https://kyivmediaweek.com/ru/ .

 

Партнери KYIV MEDIA WEEK 2017:

EUTELSAT – Офіційний партнер KMW

SAMSUNG – Інноваційний партнер

K7 Media – Інтелектуальний партнер

MIPCOM – Міжнародний партнер KMW

C21 Media – Міжнародний медіа партнер

Cannes Corporate Media & TV Awards – Міжнародний партнер

NATPE – Міжнародний партнер

Filmteractive – Міжнародний партнер

Finlandia – Партнер вечірки KMW

Медианяня – Інформаційний партнер

Так Треба Продакшн – Технічний партнер

Телеканал Еспресо  – Інформаційний ТБ партнер

Фокус – Діловий медіа партнер

In Jazz – Музичний партнер вечірки KMW

UA|TV – Міжднародний ТБ партнер

PATRIOT RENTAL – Технічний партнер

VGL – Інформаційний партнер

 

Організатор

MEDIA RESOURCES MANAGEMENT

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати