Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

"Одягнемо свій край у вишиванку": на Херсонщині пропонують долучитися до творчої акції 21 травня

14 травня, 20:28

На Херсонщині оголосили обласну акцію "Одягнемо свій край у вишиванку" - мешканців області закликають розпочати підготовку до Всесвітнього Дня вишиванки та прикрасити у традиційні орнаменти вишиванок будівлі, присадибні ділянки та подвір’я.

Про це у Faceboоk повідомляє Херсонський обласний центр народної творчості.

"21 травня 2020 року на Херсонщині пройде щорічна обласна акція до Всесвітнього Дня вишиванки, ініціатором якої є Херсонський обласний центр народної творчості. Запрошуємо долучитись до акції і прикрасити у традиційні орнаменти вишиванок будівлі та присадибні ділянки організацій, шкіл, закладів культури, площі, приватні будинки, подвір’я", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що можуть бути як вишиті рукотвори, так і друковані банери, розтяжки, мальовані орнаменти, оздоблення квітників у вигляді традиційної вишивки, декорування клумб кольоровим гравієм у вигляді орнаменту та інше.

Тих, хто хоче долучитися до акції, закликають викладати фото на своїх сторінках у Facebook та надсилати на електронну адресу Херсонського обласного центру народної творчості.

 
Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати