Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Жебрівський розповів, чим продовжить займатися на Донбасі після відставки

14 червня, 13:03
Фото з Facebook

Павло Жебрівський на прес-конференції у Краматорську, яку транслював телеканал "112 Україна", розповів, чим продовжить займатися на Донбасі після відставки з посади голови Донецької обласної державної адміністрації.

"Є три проекти, якими я буду опікуватися обов'язково. Перше питання – це "Військовий ліцей імені Івана Сірка". Я думаю, що спільно з президентом ми вручимо наступнику проектно-кошторисну документацію… і в Краматорську постане військовий ліцей", - зазначив він.

Також Жебрівський планує приділити увагу будівництву олімпійської бази у Святогірську.

"Друге питання – це питання олімпійської бази у Святогірську. І ми з (начальником управління у справах фізкультури і спорту Донецької обласної державної адміністрації Володимиром, - ред.) Мициком домовились, що я буду продовжувати опікуватись і шукати фінансові ресурси у міжнародних організаціях для того, щоб її зробити", - розповів Жебрівський.

Окрім того, він вважає за необхідне розвиток проекту "Перлина Донеччини".

"Третій проект – це "Перлина Донеччини". Це на сьогодняшній день українсько-донецький "Артек", - підсумував екс-голова Донецької ОДА.

За словам Жебрівського, Донецька область за 5 місяців має перевиконання доходної частини бюджету на 300 млн гривень.

"Ми за 5 місяців маємо перевиконання доходної частини бюджету на 300 млн грн. Це ті, які підуть на розвиток, це ті, що заробила Донеччина, не хтось подарував. Ми вдячні міжнародникам, які дають фінансові ресурси, але вони самі вже визнають, що це маленька дещиця від того, що вкладає держава, область, міста і райони. Сьогодні спасіння утопаючих справа рук самих утопаючих", - сказав він.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко підписав указ про звільнення Павла Жебрівського з посади голови Донецької обласної державної адміністрації. Перед звільненням Порошенко нагородив Жебрівського орденом князя Ярослава Мудрого.

Кілька днів тому Павло Жебрівський попросив про відставку з посади голови Донецької ОВГА.

Павло Жебрівський очолював Донецьку ОВЦА з 11 червня 2015 року. Донецька обласна військово-цивільна адміністрація була реорганізована з Донецької обласної державної адміністрації з 5 березня 2015 року. Розташовується в Краматорську.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати