Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

22-23 листопада у Києві відбудеться світовий хірургічний конгрес

14 листопада, 12:29
Фото надане організаторами

22-23 листопада 2017 року у м. Києві відбудеться Київський світовий хірургічний конгрес ‘17. Головною ідеєю даного заходу є створення найбільшої в Україні міжнародної дискусійної платформи, що об’єднає українських хірургів зі всього світу у сфері невідкладної, травматичної воєнної хірургії. Організатор Форуму – Медичний центр “VALIKHNOVSKI SURGERY INSTITUTE”, Співорганізатор – A7 CONFERENCES. Місцем проведення Форуму стане ДП Національний культурно-мистецький та музейний комплекс «Мистецький Арсенал», (вул. Лаврська, 10-12, м. Київ, Україна).

Найбільший Київський світовий хірургічний конгрес вперше в Україні продемонструє досвід українських хірургів з передової. В рамках конгресу відбудеться презентація європейських протоколів та стандартів хірургічної допомоги. Подія представить найвищий рівень доповідачів, серед яких будуть лише професори та доктори наук з 12 країн світу.

"Унікальність заходу полягає у тому, що у конгресі братимуть участь закордонні хірурги-практики світового рівня, які мають українське коріння. Вперше вони зустрінуться на Київському світовому хірургічному конгресі, щоб обмінятися досвідом", - підкреслюють організатори. Ростислав Валіхновський, Засновник Медичного центру “VALIKHNOVSKI SURGERY INSTITUTE”; Віце-президент Всеукраїнської асоціації пластичних, реконструктивних та естетичних хірургів, ініціатор та організатор конгресу, заслужений лікар України зазначив: «Я переконаний, що саме зараз час зібрати кращих з кращих українських хірургів, що працюють в світі, особливо тих кому небайдуже майбутнє медицини та зокрема хірургії України, а також здоров’я кожного з нас. Наша країна переживає одні з надскладних часів своєї історії — триває збройний конфлікт на сході України, зростає захворюваність та зменшується тривалість життя. Головна мета конгресу — обмін досвідом та практичне використання сучасних світових стандартів хірургічної допомоги мирного та воєнного часу».

Київський світовий хірургічний конгрес передбачає наступні секції для обговорення:
● Нейрохірургія, офтальмологія
● Щелепно-лицьова хірургія
● Ендокринна хірургія
● Торакальна хірургія
● Кардіохірургія
● Хірургія травного тракту
● Хірургія органів малого тазу
● Хірургія травми (хірургія кінцівок), судинна хірургія, мікрохірургія, реконструктивна хірургія

Відвідувачі форуму отримають 100% інтерактивний контент та матимуть змогу особисто почути від провідних фахівців про найактуальніші новини української хірургії. Газета «День» є медіа-партнером події.

Програма заходу та деталі реєстрації на сайті: www.a7conf.com/kgsc

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати