Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Вінниці громадські активісти розгорнули пункти обігріву для безхатченків

15 січня, 11:37

Щоб запобігти переохолодженню бездомних вінничан через зниження температури при громадській організації «Полум’я надії» запрацювали стаціонарні пункти обігріву. Розташовані вони на вулицях В. Інтернаціоналістів, 12 та Пирогова, 74. Працюють з 9-00 до 17-00. Звернувшись до пункту безхатченки можуть скористатися санітарно-гігієнічними послугами, отримати одяг, поїсти і взяти з собою продукти харчування. Крім того, як повідомляють у Вінницькій міській раді, волонтери взаємодіють центрів взаємодіють із екстреними службами міста, і за бажання бездомного можуть здійснити їхній супровід до адаптаційних центрів.

«Для допомоги безхатченкам та інформування їх про роботу пунктів обігріву у Вінниці почали працювати бригадами соціального патрулювання, – йдеться у повідомленні. – Вінничани, які виявили бездомну особу, можуть допомогти їй, звернувшись на цілодобово на гарячу лінію міської ради, або ж зателефонувавши безпосередньо до ГО «Полум’я надії» (063)376-45-64, (096) 006-36-05). У стаціонарних центрах можна отримати санітарно-гігієнічні послуги (помитися, побритися тощо), поїсти, взяти одягу та взуття, отримати необхідні медикаменти».

Крім того, пункти обігріву у Вінниці також функціонуватимуть в приміщеннях залізничного вокзалу (цілодобово), Центрального автовокзалу (цілодобово), Східному та Західному автовокзалах міста.

Олеся ШУТКЕВИЧ, Вінниця

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати