Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Командир "Донбасу": Війна повинна закінчиться перемогою не в Слов'янську, а в Москві

15 травня, 10:46
Фото: facebook.com/dostali.hvatit

Командир добровольчого батальйону «Донбас» Семен Семенченко вважає, що війна повинна закінчиться перемогою не в Слов'янську, а в Москві. Про це він написав у Facebook, відповідаючи на питання, чому дав інтерв'ю російському телеканалу Дождь.

" Ми - не вороги Росії. Ми вороги тієї нелюдської системи яка була побудована в РФ Путіним і путіноїдами. У нас половина етнічних росіян. Але так вже вийшло що українці більш пасіонарна нація ніж росіяни зараз, тому якщо ми не втратимо імпульс Майдану, то ми зможемо не просто вистояти, а вивести Україну в число передових держав світу. І ресурси Росії, і її братський нам (якщо прибрати ретранслятори Кисельова) народ можуть дуже нам в цьому допомогти. А ми своїм інтелектом, пасіонарністю, нетерпимістю до людської підлості - дуже допоможемо їм. Тобто я за Росію у складі України", - написав доброволець в Facebook.

Крім того, Семенченко зазначив, що "по-чоловічому" поважає Губарєва і Стрєлкова (лідерів та координаторів сепаратистів, - ред.) за сміливість.

"Вони не рівня багатьом наші слинькам. Але ці люди - вороги України, вони брешуть своїм прихильникам, вони - фашисти в тому сенсі, в якому ці слова розуміє більшість людей. Тому вони повинні бути знищені", - заявив командир "Донбасу".

На його думку, всю "основну роботу" в ситуації, що склалася, зробила "наша "мережева структура" з негідників".

"Виправити те, що вони натворили, намагається "мережева структура з патріотів". А ось після цього треба буде заново будувати державу. Зараз її немає", - вважає Семенченко .

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати