Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Українка завоювала титул чемпіонки світу зі змішаних єдиноборств

15 грудня, 10:00
Фото WWFC

Українка Світлана Гоцик захистила титул чемпіонки світу зі змішаних єдиноборств на турнірі WWFC 9.

14 грудня у Києві у головному бою великого турніру World Warriors Fighting Championship Світлана Гоцик зустрічалася із Сімоною Сукуповою з Чехії, передає Еспресо.TV.

21-річна українка на початку поєдинку віддала ініціативу суперниці, але вдало контратакувала і точно пробивала назустріч. Після одного з ударів Гоцик 40-річна Сукупова помітно захиталася, але встояла на ногах. У другому раунді чемпіонка світу перевела поєдинок у партер. Вона була близькою до перемоги задушлививим прийомом, але чешка вийшла із важкої ситуації. 

У другій половині бою обидвці суперниці втомилися. Бій проходив у рівній боротьбі, а українка вдало відбивала атаки суперниці, яка намагалася вирвати перемогу достроково. У підсумку Світлана Гоцик встояла та захистила титул чемпіонки світу у вазі до 52 кг за версією WWFC. 

У четвер також мав відбутися ще один чемпіонський поєдинок між володарем титулу WWFC Сергієм Співаком та німцем Бьорном Шмайдебергом. Але цей бій було перенесено на 3 лютого 2018 року, через те, що суперник нашого бійця захворів на запалення легенів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати