Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Cиноптики розповіли, яку погоду чекати на Водохреща

16 січня, 10:57
Фото: Богдан Проскуров

Погода в Україні на Водохреща очікується холодна й похмура. У деяких регіонах нічна температура опуститься до -7 градусів, вдень також буде невеликий мороз, однак 19 січня буде сухо.

Погода на сході країни очікується хмарна, без опадів. Вночі температура коливатиметься від -2 -4 градусів в Харкові і Полтаві до -3 -5 градусів в Донецькій і Луганській областях. Вдень від -1 до +2 градусів.

У південних областях хмарно з проясненнями, опади не прогнозуються, тільки в Криму пройде невеликий сніг з дощем. Вночі від -1 до -3 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть від +1 +3 градусів. У Криму вночі 0 -2 градуси, вдень від +2 до +4 градусів.

На півночі країни ясно, можлива невелика хмарність. Вночі температура опуститься до -2 -4 градусів, вдень прогріється до 0 +2 градусів.

У західних областях без опадів, мінлива хмарність. Вночі очікується мороз від -2 до -7 градусів. Вдень повітря трохи прогріється до +1 +3 градусів, в Ужгороді до +4 +6 градусів.

В центральній частині країни буде холодно, але сухо і ясно. Вночі -2 -4 градуси, вдень від 0 до +2 градусів.

У Києві 19 січня очікується сонячна і суха погода, можлива невелика хмарність. Вночі -2 -4 градуси, вдень стовпчики термометрів покажуть від 0 до +2 градусів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати