Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Порошенко привітав творців фільму "Кіборги" з неймовірним успіхом: Досі під враженням

16 лютого, 13:59
В’ЯЧЕСЛАВ ДОВЖЕНКО У РОЛІ СЕРПНЯ У ФІЛЬМІ «КІБОРГИ»

Президент України Петро Порошенко дуже високо оцінив вітчизняний фільм про оборонців Донецького аеропорту "Кіборги" та привітав режисера Ахтема Сеітаблаєва та всю команду, яка працювала над стрічкою, з неймовірним успіхом.

На своїй сторінці у Facebook глава держави подякував "за чудову роботу, яка не залишила байдужими глядачів як в Україні, так і по всьому світу".

Так, драма "Кіборги" побила рекорд українського прокату – стрічка зібрала більше 22 мільйонів гривень.

"І найголовніша подяка – нашим хлопцям-кіборгам за їхню мужність та незламність!", - наголосив Порошенко.

У свою чергу режисер Сеітаблаєв зазначив: "Дякую пане Президент. Дякую всієї команді. Дякую кожному глядачу! Разом допоможемо родинам героїв! @янебайдужий".

Порошенко зізнався, що досі перебуває під враженням від перегляду фільму та додав на коментар Сеітаблаєва, що "український кінематограф переживає відродження, і в цьому Ваша велика заслуга".

Як повідомлялося, фільм "Кіборги" про захисників Донецького аеропорту збираються висунути на кінопремію Оскар від України.

Нагадаємо, що фільм вийшов у прокат 7 грудня, 2017 року. Знімальна команда разом з фондом "Повернись живим" започаткували соціальну ініціативу #ЯНебайдужий, завдяки якій 5 грн. з кожного купленого квитка піде на допомогу сім’ям загиблих у ДАП.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати