Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Єревані протестувальники увірвалися до мерії: НАЖИВО

16 травня, 15:18
Фото RFE/RL

У столиці Вірменії Єревані 16 травня протестувальники увірвалися до будівлі міської адміністрації, вимагаючи відставки мера Тарона Маргаряна. Про це передає "Радіо Азатутюн".

Мерія Єревана звернулася в поліцію, вимагаючи "вжити заходів для припинення незаконних дій і відновлення нормальної діяльності мерії".

"У порушення законодавства мало місце вторгнення в будівлю мерії Єревана, що є об'єктом, який підлягає державній охороні з боку поліції, що стало на заваді нормальній роботі мерії", - йдеться у заяві.

Зокрема, демонстранти незадоволені вирубкою дерев під час облаштування скверу біля мерії. Після проведення акції біля скверу із закликом "Геть Тарона і його благоустрій" протестувальники рушили до мерії, їм вдалося увійти в будівлю.

Активістам, які вимагали зустрічі з Маркаряном, перегородили шлях поліцейські і співробітники мерії.

На місце протесту прибув депутат фракції "Елк", представник партії "Громадський договір" Ален Симонян. Він зажадав, щоб його пропустили до мера. Поліція пропустила Симоняна, який через кілька хвилин повернувся до протестувальників і повідомив, що Тарона Маркаряна немає в своєму кабінеті.

"Він вийшов через службовий вхід, або взагалі не заходив в будівлю", - повідомив депутат.

Нагадаємо, з 10 травня в Єревані біля будівлі муніципалітету проходить акція протесту з вимогою про відставку мера міста, члена Республіканської партії Вірменії Тарона Маркаряна. 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати