Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Моя команда прагне зробити українську політику “людиноцентриською“, - Вакарчук

16 травня, 13:10
Фото politeka.net

Партія “Голос”, що наразі створюється, хоче зробити українську політику орієнтованою на потреби простої людини і прибрати олігархів від політики.

Про це повідомляє Рубрика.

Про це заявив лідер цієї нової партії, музикант і громадський діяч Святослав Вакарчук під час презентації створення своєї політсили.

“Інтереси громадян України – понад усе, екзистенційний вибір України – Європа, один закон для всіх, вільна економіка без олігархів, влада, яка підзвітна громадянам України. Це все – ідеї, деталі цих ідей ми розкриємо згодом, ви побачите їх у нашій програмі”, – наголосив Вакарчук.

Він також додав, що його команда прагне зробити українську політику “людиноцентриською“.

“Нова політика має поставити на перше місце людину з її гідністю, з її добробутом, свободою, безпекою. Не людина заради держави, а держава заради людини – ось наша філософія”, – додав він.

За його словами, причини, що надихнули його йти у велику політику, – це втома від корумпованості влади, яка служить інтересам олігархів.

“Ми всі втомились від того, як робиться політика зараз в Україні, як з економіки вимиваються гроші, осідаючи в кишенях декількох людей, у той час, коли нам не вистачає грошей на освіту, медицину… Ми втомились від того, як політики обіцяють нам перед виборами золоті гори, а потім, отримавши мандат, зраджують нас, переслідуючи власні інтереси”, – наголосив Вакарчук.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати