Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

В ОП планують оновити закон про е-декларації та скасувати так звані поправки Лозового

16 липня, 15:36
Фото з архіву "Дня"

В Офісі Президента планують внести на розгляд нового скликання ВР законопроєкти щодо е-декларацій, протидії корупції в політичному секторі та скасування так званих поправок Лозового.

Про це заявив заступник керівника Офісу Президента Руслан Рябошапка на форумі "Встановлення справедливості - порядок денний для майбутнього парламенту" у вівторок, 16 липня, повідомляє Укрінформ.

"Що ми хочемо від нового парламенту? Ми хочемо переглянути те законодавство, що стосується запобігання корупції, новий закон, який стосується декларацій, зокрема, корупції в політичному секторі. Новий парламент ці закони повинен прийняти", - сказав Рябошапка.

Заступник глави ОП також додав, що планується перегляд кримінально-процесуального законодавства.

"Ми хочемо переглянути кримінально-процесуальне законодавство. Було прийнято дуже багато правок до КПК... так звані "правки Лозового", які дуже перешкоджають ефективному здійсненню розслідування кримінальних справ", - зазначив Рябошапка.

Він зауважив, що Офіс Президента, крім того, хоче від нового парламенту "справжньої судової реформи" та реформи правоохоронних органів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати