Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Окупанти провокують зрив процесу розведення, - штаб

16 листопада, 11:11
Фото Олександра КЛИМЕНКА

Бойовики здійснюють провокації щодо зриву процесу розведення сил та засобів поблизу ділянки розведення №3 - Богданівка та Петрівське. 

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС на сторінці у Facebook.

“Попри заяви про мирні ініціативи російські окупаційні війська здійснюють провокації щодо зриву процесу розведення сил та засобів”, - зазначено у повідомленні.

Так, у районі ділянки розведення № 3 поблизу населених пунктів Богданівка та Петрівське на Донеччині, збройні формування Російської Федерації дві доби поспіль ведуть вогонь по позиціях Об’єднаних сил неподалік межі вищезазначеної ділянки.

Зазначається, що 15 листопада вдень "противник вів вогонь з великокаліберного кулемету з напрямку Вікторівки по наших позиціях в районі Новогнатівки. Сьогодні ж зранку, протягом півгодини, російські окупанти стріляли з мінометів калібру 82 мм та великокаліберних кулеметів по укріпленнях Об’єднаних сил неподалік Старогнатівки. Вогонь вівся з напрямку Петрівського".

“Ворог, ведучи вогонь з правого та лівого флангу за межами ділянки розведення, провокує нас на вогонь у відповідь та розраховує зафіксувати обстріли у межах ділянки № 3. В подальшому російська сторона планує використати ці матеріали для звинувачень України на світовій арені у порушенні мирного процессу”, — повідомили у штабі.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати