Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Луценко анонсував конфіскацію ще 3 млрд грн Януковича

17 січня, 16:52
Фото: vru.gov.ua

Генеральний прокурор України Юрій Луценко розповів, що українські правоохоронні органи мають намір провести спецконфіскацію ще 3 млрд грн колишнього президента України Віктора Януковича в першій половині 2018 року.

Про це він заявив на засіданні парламентського комітету з питань нацбезпеки і оборони в середу в Києві, передає Інтерфакс-Україна.

"Ми плануємо провести спецконфіскацію ще 3 млрд грн - в першій половині цього року. Як, де і коли, я не будуть розголошувати в інтересах слідства", - сказав Луценко.

Нагадаємо, за даними міністра юстиції України Павла Петренка, за три роки при владі масштаб розкрадання екс-президентом Януковичем та його соратниками з бюджету України становить $40 млрд.

За оцінками Державної служби фінансового моніторингу України, екс-президент і його оточення присвоїли не менше 199,4 млрд грн.

Також раніше Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявляв, що з 22 млрд, які були конфісковані раніше, урядом освоєно лише п'ять.

Крім того, Луценко заявив, що в 2018 році пройде "спецконфіскація" ще 5 млрд грн, які були вкрадені Віктором Януковичем.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати