Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Генерал-полковник армії США Петреус поділився враженнями від поїздки в район ООС

17 червня, 13:10
Фото: Facebook / Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation

Генерал-полковник армії США (у відставці) Д.Петреус, який командував коаліційними військами в Іраку та в Афганістані, а пізніше був директором ЦРУ, нещодавно відвідав район проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС на офіційній сторінці у Facebook.

Він надав коментар щодо побаченого під час візиту: "Мене дуже вразив професіоналізм українських сил, з якими посол Хербст і я мали можливість провести час під час візиту до Авдіївки та ділянки фронту біля Донецького аеропорту. Командувачі, з якими ми зустрілися, були вочевидь надзвичайно компетентними та досвідченими. Молоді українські хлопці та дівчата у військовій формі, яких ми бачили, так само справили на мене велике враження. Власне, усі українці мають пишатися ними — та бути вдячними за їхню службу".

"Дуже сумно бачити, що було зроблено з цією частиною України," — зазначив генерал Петреус, — "але бачити тих, хто зголосився стати на службу Україні у годину війни, надзвичайно наснажливо. Для нас із послом Хербстом було привілеєм провести з ними час, і ми поїхали з фронту, надихнувшись тими лідерами і солдатами, з якими ми зустрілися. Вони однозначно заслуговують на те, щоб наша країна та наші союзники і надалі їх підтримували".

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати