Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Facebook запустив систему електронних платежів

17 листопада, 19:05
Фото: Reuters

Компанія Facebook оголосила про запуск власної системи електронних платежів Facebook Pay. Її можна буде використовувати для оплати як в однойменній соцмережі, так і в додатках Messenger, WhatsApp і Instagram

Про це компанія повідомила у своєму блозі, передає Рубрика.

За допомогою нового сервісу користувачі зможуть переводити один одному гроші, жертвувати на благодійність і робити покупки в соцмережах і додатках, що належать компанії. До платіжній системі від Facebook можна прив’язувати більшість кредитних і дебетових карт, а також PayPal. При цьому користувачі виберуть зручний для них спосіб оплати, а сервіс збереже платіжну інформацію, щоб її не доводилося вводити заново кожен раз.

Новий сервіс не перетинається з кріптовалютним проектом Facebook – Libra. Він базується на основі “існуючої фінансової інфраструктури та партнерських відносин”. Безпека платежів забезпечує шифрування даних карт і банківських рахунків і система для відстеження кібершахрайства. Додатково захистити свій аккаунт можна, додавши біометричні дані або пароль.

Поки що опція доступна тільки для користувачів соцмережі та додатки Messenger з США. У Facebook пообіцяли, що з часом сервіс електронних платежів стане доступний для більшої кількості користувачів на різних майданчиках.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати