Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ЄС збільшить підтримку регіонів України, які постраждали від дій РФ

17 грудня, 16:23
Фото з сайту: https://www.ukrinform.ua
Європейський Союз завжди стоятиме поряд із народом України у важкі часи і зважає на шляхи подальшого збільшення допомоги регіонам країни, які постраждали внаслідок дій Росії в Азовському морі.

Про це у понеділок під час прес-конференції за підсумками 5-го засідання Ради Асоціації ЄС-Україна заявила Високий представник ЄС Федеріка Могеріні, передає Укріфнорм.

"Ми розглядаємо, як ми можемо ще більше підтримати регіони України, які постраждали внаслідок ескалації в Азовському морі, включаючи програму у 50 мільйонів євро, яку ми щойно започаткували для Сходу України, і через інші ініціативи, зокрема, у співпраці з Європейським інвестиційним банком", - сказала Високий представник ЄС.

Вона нагадала, що Євросоюз продовжує також надавати допомогу людям, які постраждали внаслідок ескалації на Сході України.

"Ми також продовжуємо і продовжуватимемо у майбутньому надавати гуманітарну допомогу цивільному населенню на Сході України. Лише минулого четверга додаткові 4 мільйони євро були виділені з цією метою", - нагадала Могеріні.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати