Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Зник депутат Горлівської ради

18 квітня, 13:46

У Центрально-Міський райвідділ Горлівки звернувся місцевий житель із заявою про те, що 17 квітня близько шостої вечора невідомі викрали депутата Горлівської міськради Володимира Рибака. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 КК України «незаконне позбавлення волі або викрадення людини», повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ГУМВС України в Донецькій області.

Заявник розповів міліціонерам, що йшов з Володимиром Рибаком проспектом Перемоги, коли біля них зупинився автомобіль, з якого вийшли невідомі особи. Незнайомці усадили депутата у машину і відвезли його у невідомому напрямі. Дотепер мобільний телефон Володимира Рибака не активний.

За даними ГУМВС України в Донецькій області, перед викраденням депутат намагався пройти у міськвиконком, щоб зняти прапор «Донецької народної республіки», але через це на вході до будівлі у нього виник конфлікт з представниками самооборони. Наразі правоохоронці приймають заходи щодо встановлення всіх обставин події і розшуку зниклого.

Нагадаємо, вчора ввечері зник зв’язок із міським головою Слов’янська Нелею Штепою, її місце перебування зараз невідоме. Раніше у Слов’янську викрали українського журналіста Сергія Лефтера.

Марія ПРОКОПЕНКО, Донецьк

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати