Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

В Україну для спостереження за виборами прибула делегація Міжнародного республіканського інституту

18 липня, 15:43
Фото: Reuters

До України прибули спостерігачі американської неурядової організації Міжнародний республіканський інститут. 

Міжнародний республіканський інститут надіслав делегацію із 35 людей, розповів керівник делегації Стівен Нікс. Вони будуть спостерігати за виборами в багатьох регіонах України, передає Голос Америки.

“До місії входять громадяни різних країн. Маємо представників із США, Швеції, Польщі, Канади та інших держав. Так що це по-справжньому багатонаціональна делегація. Спостерігачі мають декілька завдань. Але насамперед присутність міжнародних місій дає українським виборцям відчуття впевненості, що є високий інтерес до цієї кампанії. А це, звичайно, додає громадянам відчуття важливості самого процесу.”, - зазначив голова делегаці.

"Ми чекаємо, що ці вибори пройдуть так само добре організовано, як і два тури президентських виборів. Ми сподіваємося, що результат відображатиме волевиявлення людей. Ми не будемо оприлюднювати якісь свої оцінки, поки вибори не пройдуть. Наступного понеділка в другій половині дня ми зберемо прес-конференцію, на якій поділимося своїми попередніми висновками і будемо готові відповісти на будь-які запитання журналістів", - заявив Нікс.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати