Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Правоохоронці повідомили про підозру заступниці голови Житомирської міськради в нанесенні державі збитків у розмірі 700 тис. грн

18 серпня, 14:40
Фото zhzh.info

Правоохоронці повідомили про підозру одній із заступників голови Житомирської міської ради у нанесенні державі збитків у розмірі 700 тис. грн, їй загрожує від двох до п'яти років позбавлення волі, повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ України (МВС).

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як зазначається, житомирськачас досудового розслідування поліцейські встановили, що на посаді начальника одного з управлінь міськради та розпорядника бюджетних коштів, чиновниця уклала з переможцем публічних закупівель заздалегідь збитковий тендер.

У прес-службі Національної поліції України повідомили, що запропонована ціна лота з однаковими технічними характеристиками у комерційної структури була значно вищою за пропозиції інших учасників.

"Таким чином чиновниця під час проведення конкурсних торгів із закупівлі медичного обладнання порушила принцип економії використання бюджетних коштів, що в подальшому призвело до збитків бюджету на суму понад 700 тис. грн", - зазначили в Нацполіції.

Правоохоронці повідомили заступнику голови про підозру за ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати