Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Доба в ООС: 16 ворожих обстрілів, втрат серед військовослужбовців немає

18 листопада, 09:21
Фото прес-центру ООС

17 листопада, збройні формування Російської Федерації 16 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також ПТРК, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Про це повідомляє пресслужба ООС.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" російські окупаційні війська здійснили 9 обстрілів: біля Новомихайлівки – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; поблизу Водяного, що на Приазов'ї – з мінометів калібру 82 мм; двічі поблизу Красногорівки – зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів; два рази неподалік Лебединського – з СПГ, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї; двічі поблизу Авдіївки – з ручних і станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів біля Павлополя – зі стрілецької зброї.

7 ворожих обстрілів зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ": неподалік Кримського – з протитанкових ракетних комплексів; два рази біля Луганського – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; двічі неподалік Новолуганського – з ручних протитанкових, автоматичних та підствольних гранатометів і стрілецької зброї? біля Троїцького – з СПГ та автоматичних гранатометів; поблизу Травневого – з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Вчора, 17 листопада, бойових втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил не було.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати