Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

До Дня Миколая у Тернополі волонтери влаштували благодійну акцію для дітей загиблих воїнів

18 грудня, 20:55

Логістичний центр допомоги бійцям АТО напередодні Дня Святого Миколая організовував благодійну акцію для сімей загиблих на сході військовослужбовців. Щоб створити їм святковий настрій і поділитися з ними теплом, волонтер Логістичного центру Христина Феціца об’єднала навколо патріотичної ідеї благодійників. Прибули на свято діти із Бучацького, Бережанського, Чортківського, Підволочиського та інших районів області.

“На свято приїхали понад 10 сімей воїнів, які загинули на сході, захищаючи Україну. Окрім цього, була одна сім’я військовослужбовця, який зараз у полоні. Загалом на наш захід прибули близько 40 людей з різних районів Тернопільщини. Були запрошені також наші волонтери, які вже роками безперервно працюють, щоб забезпечити воїнів на сході усім необхідним”, – розповідає “ДНЮ” координатор свята, волонтер Логістичного центру допомоги бійцям АТО Христина Феціца.

Учасники акції безкоштовно відвідали аквапарк, а пізніше були запрошені на обід до місцевої ресторації. Там їм вручили грошову допомогу та цінні подарунки.

“Акція розпочалася із трьохгодинного відпочинку в аквапарку. Сім’ї з дітьми гарно провели чаc. Дякуємо управлінню транспорту за надання автобуса для переміщення на різні локації. Водій з самого ранку зустрів усіх дітей, які приїхали з різних куточків області. У ресторані діти скуштували десерти, солодощі, фрукти. Цікавою була для дітей і мистецька частина заходу – Галицький коледж представив вертеп із музичним супроводом до Дня Святого Миколая. У ньому задіяно близько 10 костюмованих дійових осіб”, – розповідає Христина Феціца. – “Передали подарунки сім’ям воїнів.  Допомогло з подаруночками управління молоді та спорту Тернопільської облдержадміністрації. Частково ми доукомплектовували подарунки за рахунок коштів, виділених на цей захід Злученим українським американським допомоговим комітетом, який неодноразово долучається до наших благодійних акцій. А волонтери молодіжної організації “Іскра любові” підготували для дітей квиток миколайчики. Також  дитячий розважальний центр виділив квитки, щоб діти воїнів безкоштовно відвідали заклад у зручний для них час”, – розповідає Христина Феціца.

Нагадаємо, волонтери Логістичного центру допомоги бійцям АТО здійснюють благодійні проекти на підтримку дітей загиблих військовослужбовців. Серед них – «Мрії, що здійсняться».

Тамта ҐУҐУШВІЛІ, Тернопіль

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати