Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

В Україну сьогодні прибудуть тіла загиблих в авіакатастрофі PS752 в Ірані

19 січня, 10:40
Фото Reuters

У неділю, 19 січня, в Україну прибудуть тіла українців, загиблих в авіакатастрофі літака в Ірані.

За даними авіакомпанії, тіла жертв катастрофи літака, збитого над Тегераном іранськими військовими, о 12-й годині прибудуть в міжнародний аеропорт "Бориспіль", де відбудеться церемонія прощання.

"Доступ відкритий для всіх. Збір біля входу до термінала В о 12:00. Попрощатися з загиблими можна з 13:00 до 19:00", - розповіли в МАУ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Ірані завершилася ідентифікація всіх українців, які стали жертвами катастрофи літака МАУ. У Офісі президента України заявляли, що тіла загиблих українців повернуть в Україну 19 січня.

Також повідомлялось, що в Управлінні державної охорони попередили про можливі обмеження дорожнього руху на окремих ділянках Бориспільського шосе і в районі аеропорту "Бориспіль". Обмеження можливі через траурні заходи, присвячені поверненню тіл українців, загиблих в авіакатастрофі в Ірані.

Як відомо, 8 січня 2020 року в Ірані сталася авіакатастрофа українського літака авіакомпанії МАУ. Літак, на борту якого перебувало 176 осіб, виконував рейс Тегеран-Київ. Через декілька днів після катастрофи офіційний Тегеран зізнався, що літак було збито іранськими військовими. Жертвами катастрофи стали всі пасажири та екіпаж літака, серед яких 11 громадян України.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати