Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Чілдрен Кінофест: відбудеться показ 10-ти фільмів знятих дітьми

19 травня, 13:13

У рамках сьомого щорічного фестивалю мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест» вчетверте відбудеться показ фільмів, створених дітьми.

Про це повідомляє пресслужба Чілдрен Кінофесту.

"Десять картин-фіналістів фестивального конкурсу буде показано онлайн на сайті childrenkinofest.com – глядачам запропонують проголосувати за найкращий фільм, який отримає приз глядацьких симпатій", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до складу журі конкурсу увійшли українські кінематографісти: 

Продюсерка та директорка Одеського міжнародного кінофестивалю Юлія Сінькевич, зірка серіалу «Перші ластівки» актор Максим Самчик і аніматор Олег Маламуж, автор стрічки «Викрадена принцеса».

"7 червня на онлайн-церемонії закриття фестивалю почесне журі назве Найкращий український дитячий фільм, який отримає нагороду у розмірі 20 000 гривень, а також лауреатів премій за найкращий фільм у кожній з вікових категорій (5 000 гривень) та Призу глядацьких симпатій (10 000 гривень). Усі фіналісти конкурсу отримають іменні сертифікати", - додають у пресслужбі.

Нагадаємо, що Чілдрен Кінофест – щорічний міжнародний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків, який знайомить молоду українську аудиторію як з найновішими європейськими стрічками, так і зі світовою кінокласикою.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати