Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

В ЗСУ зафіксовано 140 випадків коронавірусу, за добу - 13

19 липня, 13:17

Станом на 10.00 19 липня в Збройних Силах України хворіє 140 людей на гостру респіраторну хворобу COVID-19. За добу зареєстровано 13 нових випадків.

Про це повідомляє пресслужба Командування Медичних сил Збройних Сил України.

"За минулу добу зареєстровано 13 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. З них у закладах охорони здоров’я перебуває 1 військовослужбовець (Національний військово-медичний клінічний центр “ГВКГ”). Стан пацієнта задовільний, отримує необхідне лікування", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що всього за час пандемії одужало – 516 людей, летальних випадків – 5. На ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебуває 296 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 43 особи.

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби перебуває 12 осіб (військові частини Київської області – 7 військовослужбовців і 2 працівники ЗС України - та Львівської області – 2 військовослужбовці і 1 працівник ЗС України). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати