Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Mercedes-Benz, Jaguar та Audi показали 7 концептів електромобілів

19 вересня, 15:43
Фото: Hightech

Влада низки країн збирається примусово переводити авторинок на електрокари, а кожен великий автовиробник вже відзвітував про свої плани щодо переходу на електродвигуни. На автошоу у Франкфурті представили 7 електричних концептів автомобілів відомих марок, повідомляє Hightech.

Генеральний директор німецької компанії Mercedes-Benz заявив, що до 2022 року у кожної моделі Mercedes з ДВС буде електрична копія.

Британська компанія Jaguar представила на виставці демоверсію електричного позашляховика, який вийде у виробництво в 2018 році. За заявою творців, потужний електродвигун дасть 700 Нм крутного моменту і 400 л. с. На цьому Jaguar буде батарея на 90 кВт * год.

Концепт від японського виробника Honda схожий на старий VW Golf, який потрапив в майбутнє. Серійна версія електрокара з'явиться в найближчі два-три роки. Також Honda пообіцяла, що електрифікує всі свої моделі, які доставляють в Європу.

Audi представила концепт в його традиційному розумінні, тобто машину, яка навряд чи піде у виробництво. Зовні Aicon ще схожий на сучасні моделі Audi, але всередині вже не знайдеш ні керма, ні педалей. У роботизованих електромобілях майбутнього Audi немає всіх цих аксесуарів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати