Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У НАТО наголосили, що двері для України відкриті

19 вересня, 21:45
Фото з архіву "Дня"

Для НАТО важливим є підтримувати Україну у здійсненні всебічного реформування та надавати їй для цього допомогу. Про це заявив Керівник програми професійної підготовки Україна-НАТО Ове Уруп-Медсен на відкритті навчального модуля "Зовнішня політика", передає УНН.

"Для НАТО дуже важливо підтримувати Україну на шляху до всебічного реформування, але вони повинні бачити активність, прагнення та бажання України вступити до Альянсу. Зі свого боку НАТО буде надавати не тільки фінансову допомогу, але й пропонувати доповідачів та експертів щодо обговорювання та вирішення питань реформування України", - заявив Ове Уруп-Медсен.

У свою чергу керівник департаменту НАТО з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Александер Вінніков зазначив, що "двері членства в НАТО залишаються відкритими для України, але тільки від неї залежить, коли це відбудеться".

Також від наголосив, що "Україна повинна здійснювати реформи не тільки у сфері безпеки... але й у всіх інших областях, зокрема у боротьбі з корупцією".

Заступник начальника управління з питань співробітництва з НАТО Олексій Генчев додав, що "план дій щодо членства в НАТО (ПДЧ) – це символ того, яку роботу ми проводимо, це той напрямок для нашої країни, який дає змогу для розвитку та допоможе Україні запровадити реформування".

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати