Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Трамп особисто затверджує рішення щодо посилення тиску на РФ, - Волкер

19 жовтня, 09:19
Фото Reuters

Нинішня адміністрація США реалізовує більш жорсткий тиск на Росію, ніж попередня, причому президент Трамп особисто затверджує рішення щодо посилення обмежень відносно РФ через її поведінку.

Про це заявив спеціальний представник США з питань України Курт Волкер під час виступу в четвер у "Атлантичній раді", повідомляє Укрінформ.

"Ця адміністрація запровадила набагато більш жорстку політику відносно Росії, більше на підтримку України, ніж попередня адміністрація", - підкреслив американський дипломат.

За його словами, багато хто в Росії досі сподівається, що президент Трамп має намір змінити нинішню політику США відносно РФ.

"Я можу всіх запевнити, що це неправда", - зазначив Волкер.

Він зауважив, що глава Білого дому особисто затверджував рішення щодо санкцій проти РФ й, таким чином, вибудовував позицію на російському напрямі, яка існує зараз.

"Наша ціль – досягти мирного рішення. Мета полягає не просто в запровадженні санкцій проти Росії, мета в тому, щоб відновити територіальну цілісність і суверенітет України, й забезпечити безпеку для всіх людей в Україні", - підкреслив спеціальний представник США.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати