Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У школах Херсона і Каховки призупинили навчальний процес

20 лютого, 16:29
Фото Бориса КОРПУСЕНКА

У зв’язку зі зростанням випадків захворюваності дітей шкільного віку на ГРВІ у Херсоні та Каховці вирішили призупинити навчання. Про це повідомляють освітяни цих міст та офіційні джерела.

За інформацією управління освіти Херсонської міської ради, станом на 20 лютого за даними закладів загальної середньої освіти відсутні 16,1% дітей через хворобу. За рекомендаціями управління освіти, враховуючи показники захворюваності в кожному окремому навчальному класі, керівники 18 закладів освіти прийняли рішення щодо тимчасового призупинення освітнього процесу у 37 класах.

Очільник управління освіти Каховської міської ради Михайло Гончар також повідомив, що «захворюваність дітей на грип та ГРВІ у дитячих колективах подолала критичну позначку, сьогодні було ухвалено рішення призупинити навчально-виховний процес у школах з 20 по 25 лютого... Культурно-масові заходи за участю дітей скасовуються».

За даними Херсонського обласного лабораторного центру МОЗ України, порівняно з попереднім тижнем в області відзначається зростання захворюваності на грип та ГРВІ на 25,6%. За минулий тиждень на ці недуги в області захворіли 6 820 осіб, з яких 3 207 –діти від 5 до 14 років. Наразі епідемічний поріг перевищений у 5 районах області: Бериславському, Великоолександрівському, Великолепетиському, Новотроїцькому, Скадовському та в м. Нова Каховка.

Іван АНТИПЕНКО, «День», Херсон

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати