Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

До Нових Санжар привезли евакуйованих з Уханя

20 лютого, 21:25
Фото: Укрінформ

До селища Нові Санжари на Полтавщині приїхали автобуси з евакуйованими з Китаю українцями та іноземцями. Місцеві жителі намагались завадити і зокрема влаштували багаття посеред дороги.

Про це повідомляє hromadske.

Місцеві розпалили з дерев велике багаття посеред дороги, а також намагалися не пропустити автобуси прямо біля в’їзду до місцевого медцентру, де мають розмістити людей.

Частина людей кидала каміння в автобуси. У декількох автобусах розбили скло. Поліція затримала чоловіка, який, за їхніми словами, кидав каміння. Загалом було 7 автобусів.

Нагадаємо, літак авіакомпанії SkyUp з евакуйованими з китайського міста Ухань українцями та іноземцями зранку 20 лютого приземлився у Харкові. На борту перебували 45 українців та 27 іноземців, а також екіпаж та лікарі. Зазначається, що всі здорові та без симптомів коронавірусу.

За останніми даними, загальна кількість інфікованих китайським коронавірусом зросла до 75 725, більшість випадків зафіксували на материковому Китаї. Відомо про 2 128 летальних випадки, більшість із них на материковому Китаї. Водночас вилікувались 16 353 людей.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати