Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

"Ворскла" здобула бронзові нагороди

20 травня, 23:16

Понад 20 років полтавська публіка чекала на успіхи своєї команди у чемпіонаті. І ось вперше з 1997 року «Ворскла» зробила своїм уболівальникам неймовірний подарунок у вигляді бронзових нагород. Свій успіх полтавці затвердили сьогодні у матчі проти луганської «Зорі».

Саме луганці були тією командою, яка є прямим конкурентом у боротьбі за третій щабель п’єдесталу в українській Прем’єр-лізі. І такого успіху у випадку перемоги «Зорі» могло б і не бути.

Від старту матчу команди показали, що буде безкомпромісний футбол. Гра відбувалося на зустрічних курсах, хоча до воріт футболісти майже і не доходили.

Все змінилося у другому таймі, коли обидва колективи пішли ва-банк. І лише в середині другої 45-хвилинки «Ворскла» змогла вийти вперед. Кулач головою замкнув передачу з лівого флангу прямісінько в дев’ятку воріт Луніна – 1:0.

А під завісу тайму комбінацію розіграли два гравці, що вийшли на заміну. Сергійчук отримав пас із глибини поля, далі віддав передачу у штрафний майданчик на Васіна, а Денис у боротьбі із захисником доправив м’яч у сітку. 2:0 – перемога полтавської «Ворскли».

Після матчу просто щось неймовірне відбувалося на стадіоні «Ворскла» імені Олексія Бутовського. Вболівальники вибігли на футбольне поле й ледь не на руках носили своїх улюбленців, а футболісти, напевне, до кінця ще не змогли усвідомити свій внесок в історію клубу.

Зазначимо, що третє місце у Прем’єр-лізі дає шанс полтавській «Ворсклі» наступного сезону представляти нашу країну в груповому раунді Ліги Європи.

Богдан ПРОСКУРОВ, Полтава, фото автора

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати