Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Меджліс звернувся до світової спільноти щодо поїздок Путіна до окупованого Криму

20 липня, 21:06

Поблажливе ставлення західних країн до поїздок російського президента Володимира Путіна до анексованого Криму заохочує подальшу агресію Кремля проти своїх сусідів.

Про це в ефірі Радіо Крим.Реалії говорив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

«Меджліс виходить з того, що поблажливість до дій президента Росії та інших російських посадових осіб, які спрямовані проти територіальної цілісності інших держав, є практично заохоченням російської агресії проти своїх сусідів», –​ сказав Чубаров.

За його словами, поїздка Путіна до Криму «найменше» пов'язана із закладкою кораблів ВМФ Росії.

Чубаров зазначає, що Путін демонструє світу, що він не слідуватиме нормам міжнародного права. Голова Меджлісу зазначив, що також своєю поїздкою Путін хоче зробити «певні меседжі» жителям Росії.

Як повідомляється на сторінці Чубарова у Facebook, Меджліс кримськотатарського народу звернувся до ООН, Європейського парламенту, ПАРЄ, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, Парламентської Асамблеї ОЧЕС, урядів і парламентів держав із закликом вжити додаткових і жорстких економічних, політичних та дипломатичниї заходів, спрямованиї на примус Росії до звільнення окупованих нею територій України, включаючи Автономну Республіку Крим і Севастополь.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати