Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Бойовики 30 разів обстріляли сили АТО, 1 військовий поранений, - штаб

20 серпня, 08:42
Фото Артема Сліпачука, "День"

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 30 разів порушили перемир’я. Унаслідок бойових дій один український захисник отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Минула доба у зоні АТО завершилась активізацією незаконних угруповань вздовж усієї лінії розмежування, передає штаб.

Так, на Донецькому напрямку, з 19 години і майже до опівночі, бойовики обстрілювали з гранатометів і великокаліберних кулеметів опорні пункти в Авдіївській промзоні. Також, увечері, під вогнем опинились українські позиції на підступах до Кам’янки, Пісків та Верхньоторецького.

На Луганському напрямку сепаратисти з гранатометів били по Малиновому і Троїцькому. А близько 22 години бойовики застосовували міномет калібру 82 міліметри у районі Новотошківського.

На Маріупольському напрямку напруження і далі зберігається неподалік Старогнатівки. Тут, наприкінці доби, сепаратисти обстрілювали опорні пункти ЗСУ з мінометів та артилерії калібру 152 міліметри.

Учора, вчергове демонструючи зневагу до Мінських домовленостей, бойовики з великокаліберних кулеметів обстрілювали будинки мирних мешканців у селищі Зайцеве. А близько 19 години з гранатометів били по Мар’їнці.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати