Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Стрілянина під Харківською міськрадою: зловмисник також стріляв у авто з дитиною

20 серпня, 13:39
Фото: hk.npu.gov.ua

Чоловік, який влаштував стрілянину у мерії Харкова, також стріляв у легковик Škoda з дитиною. Про це на брифінгу в Харкові повідомив начальник поліції Харківської області Олег Бех.

"Чоловік стріляв у двері міськради. Він повернувся до зазначеного транспортного засобу і почав кричати, щоб вони поїхали. Машина чекала зеленого світла світлофора. Нападник почав стрілянину по машині, люди намагалися поїхати і стали за перехрестям, оскільки пошкодили колесо. Встановлено, що в автомобілі, по якому стріляв нападник, було двоє дорослих і дитина", – зазначив Бех.

Наголошується, що наразі відкрито три кримінальні провадження.

Нагадаємо, у ніч проти 20 серпня у Харкові біля будівлі міської ради сталася стрілянина. В результаті при виконанні службових обов'язків загинув харківський патрульний Дмитро Кирієнко. У нього залишилися дружина і дворічна дочка. Крім того, було поранено охоронця. Його оперували до 7:00 ранку. Наразі лікарі не роблять прогнозів, оскільки стан потерпілого тяжкий. Патрульним поліцейським вдалося знешкодити нападника, його особу наразі встановлюють. Імовірно, це 59-річний місцевий житель.

Поліція вивчає три версії події біля харківської міськради - напад через дії влади, психічні відхилення стрільця або хуліганство.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати