Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

УКРОП підтримує створення парламентської ТСК для розслідування діяльності Медведчука

20 грудня, 18:02
Фото Артема СЛІПАЧУКА, «День»

«Українське об’єднання патріотів» підтримує ініціативу народних депутатів створити Тимчасову слідчу комісію щодо діяльності Віктора Медведчука та голосуватиме за це рішення.

Про це в ефірі телеканалу «Еспресо TV» заявив народний депутат Олександр Дубінін, передає прес-служба УКРОПу.

«Дивно, коли проти Медведчука воюють парламентарі та журналісти, а СБУ та прокуратура мовчать. УКРОП підтримає створення ТСК щодо діяльності Медведчука», – зауважив нардеп.

При цьому представник «Українського об’єднання патріотів» вважає, що парламент повинен ухвалити закон для ефективнішої та швидшої роботи такого органу.

«Якщо Верховна Рада об’єднається навколо питання ТСК щодо Медведчука, то, можливо, треба внести в залу та ухвалити закон про тимчасову слідчу комісію? Тоді всі інші ТСК працюватимуть значно швидше. Оскільки накопичилося багато інших питань, які необхідно дослідити. Зокрема, це стосується й панамських офшорів президента, і формули «Роттердам+», – наголосив він.

Водночас, коментуючи третій прохід українських військових кораблів з Одеси до Маріуполя та Бердянська через Керченську протоку, який анонсував секретар РНБО Олександр Турчинов, укропівець висловив підтримку цієї ідеї. При цьому Олександр Дубінін вважає, що Російська Федерація все одно заблокує чергову спробу, але вже незбройним методом.

«Третій прохід українських кораблів, як і четвертий, і п’ятий, потрібен. Не думаю, що цього разу росіяни знову застосують зброю. Вони поставлять на мілину баржу або сфабрикують поломку якоїсь опори й закриють Керченську протоку через якісь питання безпеки. Переконаний, що нашим європейським та американським партнерам буде цікаво, як відбуватиметься цей прохід», – пояснив представник УКРОПу.




  
  

  
  

  

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати