Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Львові демонструють кольорові "Лабіринти"

21 січня, 10:31

У львівському палаці мистецтв триває виставка малярських робіт письменниці і науковця Еви Гати "Лабіринти". Окрім полотен на виставці представлений і ткацький доробок художниці.

"Україна не перестає дивувати своїми людьми. На цей раз Ева Гата, кандидат фізико-математичних наук, яка увірвалася в художню літературу своїми книжками, сповненими глибинних смислів людського буття. Це викликало захоплення, подивування і навіть збентеження тих, хто добре знав її. А сьогодні, на нас, львів’ян, чекала ще одна несподіванка – виставка малярських робіт Еви «Лабіринти» - написала у своєму  Facebook директор міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Ірина Ключковська.  

Писати та малювати Ева Гата почала у зрілому віці. Енергія раціонального й емоційного вибухнула кольором, символами, своїм власним почерком. Глибокі знання міфології різних країн світу, Біблії, філософії, поєднані з логікою математичних законів створили властиве лише їй світосприйняття, де панує добро і світло, з яким йде до людей.

Павло ПАЛАМАРЧУК, Львів. Фото автора

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати