Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

В Україні повідомляють про масові "мінування"

21 квітня, 18:24
Фото поліція

У багатьох областях України правоохоронці отримують повідомлення про замінування торговельних центрів, готелів, аеропортів, магазинів та інших будівель. 

У Харкові, за інформацією поліції, "замінували" готелі на вул. Шевченка, Трінклера, Харківських Дивізій та на пр. Гагаріна. Із будівель евакуювали людей, працюють кінологи та вибухотехніки. Інформації про вибухонебезпечні предмети поки немає. Крім того, повідомлення про мінування надходило й щодо готелю на пр. Незалежності, але після огляду 2 тис. 200 кв. м приміщення та 3 тис. кв. м прилеглої території вибухівки не знайшли. 

Також у Харкові повідомляли про "мінування" міжнародного аеропорту та торговельних центрів на вул. Сумській та Героїв праці. Правоохоронці не знайшли там вибухових пристроїв.

В Одесі невідомі повідомили про "мінування" оперного театру. Правохоронці приїхали на місце, але вибухівки там також не знайшли.

У Кривому Розі поліція шукала вибухівку в супермаркеті на вул. Героїв АТО. Там люди помітили безхазяйну сумку та викликали правоохоронців. На місці встановили, що в сумці замість вибухівки був звичайний одяг.

У Львові аноными повідомили про "мінування" одного з найбільших у місті торговельних центрів на вул. Під Дубом. Наразі проводиться евакуація. Також вибухівку шукали в міжнародному аеропорті. Із приміщення евакуювали 700 пасажирів та працівників. Після перевірки в приміщенні аеропорту вибухівки не знайшли. Правоохоронці встановили особу аноніма.

У Донецькій області у Волновасі невідомі "замінували" школу № 7, де розташована виборча дільниця. Після перевірки правоохоронці встановили, що повідомлення про мінування було фейковим, бо вибухівки так і не знайшли. Після перевірки всіх виборців пустили проголосувати.

У Херсонській області правоохоронці шукали вибухівку на Каховській ГЕС. Вибухових пристроїв поліцейські не знайшли.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати