Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

МЗС закликає українців, які їдуть на ЧС-2018 до РФ, реєструватися у системі "ДРУГ"

21 травня, 13:26
Фото з архіву "Дня"

У Міністерстві закордонних справ закликають українців, які планують їхати на Чемпіонат світу з футболу до Російської Федерації, внести свої дані до системи "ДРУГ". Про це у понеділок, 21 травня, заявив глава МЗС України Павло Клімкін.

"Закликаємо кожного українця, який має квиток, зробіть декілька корисних нотаток в системі "Друг", щоб ми розуміли, де ви перебуваєте. Не пошкодуйте 30 секунд свого часу, нам тоді буде значно простіше вам допомогти", - йдеться у повідомленні МЗС у Twitter.

Нагадаємо, у лютому МЗС України запустило сервіс добровільної реєстрації українських громадян під час подорожей за кордон – "ДРУГ". Його призначення – надати українцям стислу інформацію про країну, до якої планується подорож, попередити про можливі лиха, які сталися або можуть настати в країні, а в разі потреби - пришвидшити розшук і надати сприяння українцям за кордоном. Завантаживши новий додаток на телефон, він відобразить найближчі закордонні дипломатичні установи України при переході у розділ "Карта світу", а при їх виборі – усі необхідні координати.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати