Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

В Аргентині проходить дводенна зустріч "фінансової двадцятки"

21 липня, 11:57
Фото Reuters

Ключова сесія зустрічі фінансової G20 в суботу буде присвячена обговоренню ризиків і можливостей в світовій економіці. Про це повідомляє charter97.org.

Дводенна зустріч "фінансової двадцятки" починається в суботу в Буенос-Айресі. Як очікується, 23 міністри фінансів чи їхні заступники, 14 представників центробанків країн - учасниць G20 і представники міжнародних фінансових організацій обговорять питання розвитку глобальної економіки.

Серед учасників зустрічі - очільниця Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард, керівник Світового банку Джим Кім, президент Європейського центрального банку Маріо Драгі, генеральний секретар Організації економічногої співпраці й розвитку Хосе Анхель Гурріа Тревіно, міністри фінансів США і КНР Стівен Мнучін і Лі Кун.

Ключова сесія зустрічі фінансової G20 відбудеться в суботу і буде присвячена обговоренню ризиків і можливостей у світовій економіці. Друга сесія торкнеться питання про розвиток ринків праці і фінансової інфраструктури. Це два пріоритетні питання аргентинського головування G20 цього року.

Зустріч міністрів і очільників ЦБ продовжиться в неділю кількома робочими сесіями, які торкнуться питань технології в фінансовому секторі і міжнародної податкової системи.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати