Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Порошенко заявив, що "ЄС" стала головною мішенню на цих виборах

21 липня, 21:33
Фото Руслана КАНЮКИ, "День"

Партія "Європейська солідарність" стала головною мішенню під час передвиборчих перегонів.

Про це на брифінгу сказав голова партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко, повідомляє Укрінформ.

"Піврічний виборчий марафон в Україні нарешті завершився. Ми були головною мішенню на цих виборах. На нас було націлено вістря російської пропаганди, на нас концентрувала увагу п'ята колона. Ви могли у цьому переконатися, дивлячись олігархічні канали. Проти нас за допомогою силових структур та колишніх чиновників з адміністрації Януковича постійно влаштовувалися провокації. Влада при цьому дивилася на активність п'ятої колони крізь пальці. На жаль, нас, а не "Опозиційну платформу", атакували деякі партії проєвропейського, демократичного спрямування", - сказав Порошенко.

На його думку, така лінія поведінки опонентів не сподобалася виборцям - і тому багато з них не подолали 5% бар'єр, не пройшовши до парламенту.

"Українці, судячи за результатами екзитполів, вирішили, що ми точно потрібні Верховній Раді. Але поведінка так званих проєвропейських демократичних партій розпорошила від 10 до 15% голосів - голосів, які розподіляться між іншими партіями. У тому числі, проросійськими", - зазначив Порошенко.

Він відзначив, що "Європейська солідарність" готова представляти у парламенті інтереси виборців інших продемократичних партій, які не пройшли до Верховної Ради.

"Ми точно будемо робити все, щоб виправдати довіру українців", - наголосив Порошенко.

 




  
  

  
  

  

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати