Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Франція приділяє велику увагу співпраці з Україною, - Посол

21 серпня, 11:10
Фото: mfa.gov.ua

Новопризначений Посол Французької Республіки Етьєн де Монтень де Понсен сказав, що Франція приділяє велику увагу співпраці з Україною. 

Про це повідомляє прес-центр Міністерства закордонних справ України на офіційному сайті

"Франція приділяє велику увагу співпраці з Україною", – наголосив посол під час вручення копій вірчих грамот заступнику міністра закордонних справ України Олені Зеркаль.

Французький дипломат підкреслив незмінність позиції Парижа щодо підтримки суверенітету України і територіальної цілісності в її міжнародно визнаних кордонах. За його словами, така позиція ґрунтується на принципах міжнародного права.

У свою чергу, Зеркаль підкреслила особливу роль Франції як члена нормандського формату у врегулюванні конфлікту на Донбасі, спричиненого російською агресією. Було обговорено подальші кроки із взаємодії в цьому форматі.

Повідомляється, що при обговоренні перспектив двосторонніх відносин йшлося про конкретні заходи з поглиблення політичного діалогу, а також активізацію економічного й інвестиційного співробітництва.

Посол Франції підтвердив налаштованість його країни, яка головує у Великій сімці, продовжувати надавати підтримку та практичну допомогу в імплементації реформ в Україні.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати