Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Українська делегація не поїде на найближчу сесію ПАРЄ

21 вересня, 11:36
Фото Reuters

Українська делегація не поїде на найближчу сесію Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), повідомив народний депутат від фракції "Слуга народу", керівник комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва Богдан Яременко.

"Не маючи іншої можливості реагувати на порушення цією організацією власних принципів, і зіткнувшись з доволі відвертим ігноруванням її інтересів, Україна наразі утримується від відправки своєї делегації на найближчу сесію ПАРЄ", - написав Яременко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук" у суботу.

Депутат наголосив, що наразі увагу буде зосереджено на підготовці делегації України в ПАРЄ та проведенні консультацій з іншими членами Ради Європи з метою розробки плану повернення довіри до ПАРЄ".

"Цей підхід підтримала переважна більшість фракцій українського парламенту", - написав Яременко.

Як повідомлялося, напередодні відбулися установчі збори делегації Верховної Ради в ПАРЄ. Народний депутат з фракції "Слуга народу" Єлизавета Ясько очолила делегацію Верховної Ради в ПАРЄ.

Першим заступником глави делегації обрали нардепа від "Батьківщини" Сергія Соболєва, а заступником – представника фракції "Голос" Рустема Умерова.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати