Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Трамп відвідає травневий саміт голів держав-членів НАТО у Брюсселі

22 березня, 10:34
Фото Reuters

Президент США Дональд Трамп відвідає травневий саміт голів держав-членів НАТО у Брюсселі. Про це повідомило агентство dpa з посиланням на Білий дім.

"Президент очікує на зустріч з партнерами по НАТО, щоб підтвердити нашу відданість Альянсу та обговорити критичні питання, особливо поділ відповідальності між союзниками та роль НАТО у боротьбі з тероризмом", - йдеться у заяві американської адміністрації.

Дата саміту - 25 травня - стала відомою раніше 21 березня. Її оголосив генеральний секретар Альянсу Єнс Столтенберг. Президент США та генсек НАТО зустрінуться також 12 квітня у Вашингтоні, щоб "поговорити про те, як посилити Альянс, який стикається з викликами національній та міжнародній безпеці".

Як відомо, США закликають своїх партнерів по НАТО серйозно сприйняти вимогу підвищити військові бюджети до 2 відсотків ВВП. Президент США Дональд Трамп чекає "конкретних кроків" до кінця 2017 року.

Нагадаємо, адміністрація президента США розглядає радикальні санкції, спрямовані на те, щоб "відрізати" КНДР від світової фінансової системи.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати