Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Ворог намагається натиснути на нас активізацією нападів на мирні об’єкти, - Клименко

22 травня, 11:07
Фото: loga.gov.ua

Загострення ситуації на лінії розмежування пов'язане з тим, що ворог намагається натиснути на нас активізацією нападів на мирні об’єкти, заявив в ексклюзивному коментарі "Дню" заступник голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації з питань безпеки та громадського порядку Юрій Клименко. Він пояснив, що таким чином окупанти намагаються дискредитувати Операцію Об’єднаних сил.

“Загострення ситуації на лінії розмежування пов'язане з реалізацією Закону про початок Операції Об’єднаних сил. Ворог намагається таким чином натиснути на нас, активізацією нападів у тому числі на мирні об’єкти” - сказав Клименко.

Він також зазначив, що постійно ведеться робота правоохоронного блоку зі збирання доказів злочинів окупантів, зокрема щодо цивільного населення.

“Обласна військово-цивільна адміністрація регулярно надає відповідні матеріали до Генеральної прокуратури. Жоден такий злочин не залишиться забутим. Генеральна прокуратура, у свою чергу, готує пакет документів для доведення злочинів, які були вчинені окупаційними російськими військами”, - заявив Юрій Клименко.

Читайте більше в ексклюзивному матеріалі "Дня" "Професіонали попереджають...".

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати