Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Порошенко анонсував з'їзд БПП та оновлення партії

22 травня, 19:29
Фото з архіву "Дня"

П'ятий президент України Петро Порошенко повідомив про проведення найближчим часом з'їзду партії, на якому буде "дуже серйозне оновлення партії та партійного списку".

"Будь-який справжній політик має бути готовий до виборів, і моя команда до них готова. Моя команда візьме участь у виборах до парламенту і переможе на виборах", - написав Порошенко в акаунті в Twitter у середу.

Будь-який справжній політик має бути готовий до виборів, і моя команда до них готова. Моя команда братиме участь у виборах до Парламенту і переможе у виборах. Найближчим часом ми зберемо з’їзд партії, на якому відбудеться дуже серйозне оновлення і партії, і партійного списку

— Петро Порошенко (@poroshenko) 22 травня 2019 р.

П'ятий президент зазначив, що його політична сила повинна захистити євроатлантичні та європейські досягнення України, не дозволити розвернути країну в бік РФ і зупинити реформи.

При цьому Порошенко зазначив, що розпуск парламенту можливий тільки "коли є вичерпний перелік підстав".

"На сьогодні ми бачимо, що положення Конституції не були дотримані - ця команда розпочала діяльність з порушення Основного закону", - написав Порошенко.

На сьогоднішній день ми бачимо, що положення Конституції не були дотримані – ця команда почала діяльність з порушення Основного Закону. Це точно не може не викликати занепокоєння.

— Петро Порошенко (@poroshenko) 22 травня 2019 р.

Він також вважає - те, що відбувається у Верховній Раді на позачерговому засіданні, - "це точно не виборча реформа і точно не те, чого зараз потребує Україна".

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати