Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Люди не прислухалися до інформації МОЗ про коронавірус, - Скалецька

23 лютого, 12:20
Фото: president.gov.ua

Міністр охорони здоров'я України Зоряна Скалецька заявила, що її відомство проводило достатньо інформаційних заходів стосовно ситуації з коронавірусом і евакуації громадян з Уханя (Китай), але люди до цієї інформації не прислухалися.

"Інформування про коронавірус, і про його особливості, і про стан захворюваності в Україні, і про те, як ми будемо здійснювати евакуацію: ми робили досить багато брифінгів, і завжди можна сказати, що було мало. Мене дивувало, чому в ЗМІ не розходилася ця інформація. тобто, нікому не було цікаво превентивно інформувати населення", - сказала Скалецька в інтерв'ю Deutsche Welle в суботу, передає Інтерфакс-Україна.

Вона також запевнила, що МОЗ в інформаційних заходах відзначало вживання всіх необхідних кроків для гарантування безпеки при евакуації. Однак, за її словами, люди в Нових Санжарах транслювали інші повідомлення "які невідомо ким передавалися".

Також міністр вказала на інформацію правоохоронців, що в акції протесту в Нових Санжарах брали участь багато агресивно налаштованих людей, яких місцеві жителі не знали в обличчя.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати